Dingen die u altijd in uw auto moet bewaren

Dingen die u altijd in uw auto moet bewaren

Het is altijd een goed idee om je auto in orde te krijgen. Zou je hebben wat je nodig had als je auto kapot ging? Of als je ergens in de vrieskou was gestrand? Bekijk onze lijst met dingen die u in uw auto moet hebben – klop dan op hout dat u ze nooit hoeft te gebruiken.

Laten we echter eerst erkennen dat deze lijst lang is. Echt lang. Bovendien ontdekten we tijdens ons onderzoek dat dit een onderwerp is dat veel verhitte discussies oproept. Dus ik ga de lijst voorafgaan met deze verklaring: je hebt waarschijnlijk niet alles op deze lijst nodig, velen van jullie hebben er waarschijnlijk toch geen ruimte voor, en dat is prima!

Auto artikelen

Het nummer één item op onze lijst is eigenlijk een verzameling items: een reservewiel, een bandenlichter, een steeksleutel, een bandenkrik en een aantal WD-40. Als je deze benodigdheden bij de hand hebt, dan heb je alles wat je nodig hebt om een band te vervangen als je lek gaat.

 

Handige artikelen voor in de auto vergelijken

Weet je, dat boek dat bij je auto is geleverd en waar je nooit naar hebt gekeken? Bewaar het in je handschoenenkastje. Je weet nooit wanneer het van pas kan komen. Kunt u de uwe niet vinden? De meeste zijn gratis online beschikbaar. Edmunds.com heeft een geweldige lijst met snelkoppelingen om je te helpen.

Natuurlijk kun je ook items zoals subwoofers auto of telefoonhouder auto installeren om je auto gezelliger te maken voor die lange reizen.

Welke artikelen voor in de auto

Een lege batterij kan u verrassen, dus vertrouw niet op een barmhartige Samaritaan om jumperkabels te leveren. We hebben een set Ultra Performance 10-gauge jumperkabels gevonden voor $ 13,28 verzonden of $ 7,29 met ophalen in de winkel bij Home Depot .