Product reviews in de categorie lifestyle op 10beste.com

Product reviews in de categorie lifestyle op 10beste.com

Carrie Greener wil meteen één ding van haar borst halen. ‘We laten het ook niet in onze kasten stromen’, zegt ze over de legendarische bourbons van haar familie. ‘De paar flessen die we krijgen, doneer ik meestal voor schoolveilingen of zoiets.’ Greener geeft toe dat ze meestal één fles in huis heeft om te delen met vrienden die het nog niet eerder hebben geprobeerd, maar dat is het dan.

Het is altijd handig om de lifestyle product reviews te lezen voordat je een product aanschaft. Alle producten van Pappy & Company moeten een dergelijke indruk achterlaten bij klanten, hoopt Greener. Zeker, hunne is een bekende naam in whiskycirkels. Maar als de producten zelf de naam niet waarmaken, valt het hele ding uit elkaar.

Lifestyle producten op 10beste.com

Groener is een vierde generatie Van Winkle – van die Van Winkles. Haar vader is Julian Van Winkle III, president van de Old Rip Van Winkle-distilleerderij in Louisville, Kentucky. Haar broer is Preston Van Winkle, de marketingmanager van de distilleerderij. Haar familie maakt enkele van ‘s werelds meest begeerde whisky’s door hun samenwerking met Buffalo Trace, geproduceerd in kleine batches met beperkte distributie, gewild en verkocht voor de beste dollar over de hele wereld.

 

Greener is een Van Winkle-triplet – samen met de zussen Louise Breen en Chenault James – die samen Pappy & Company hebben opgericht en geleid. Het is niet echt een spin-off bedrijf. Meer een (je wist dat het eraan kwam) zusterbedrijf van de Old Rip Van Winkle-distilleerderij. Pappy & Company heeft een licentieovereenkomst met het merk en gebruikt de bourbonvaten van de familie om andere producten te laten rijpen.

 

Vergelijken van productreviews

Pappy & Company verkoopt sigaren, kleding, glazen en serviesgoed en een grote verscheidenheid aan merkproducten, van snijplanken tot golfclubhoezen tot koffie en hete saus en koekjesmix. Groener is verantwoordelijk voor productontwikkeling en “algehele merkvisie”, Breen leidt de dagelijkse operaties en human resources, en James leidt haar eigen ontwerpbureau terwijl ze als “teamadviseur” bij Pappy & Company blijft.

 

Greener zegt dat de zusters het bedrijf zeven jaar geleden hebben opgericht met een handjevol items die al nauw verbonden waren met de distilleerderij. Sigaren bijvoorbeeld. ‘Het roken van een sigaar was een van de favoriete bezigheden van Pappy’, zegt ze over haar overgrootvader. In de jaren daarna zijn ze veel verder gegaan dan alles wat de oprichter van de distilleerderij had kunnen bedenken.

 

“We zeggen graag dat we een merk zijn dat is geïnspireerd op bourbon, erfgoed en traditie”, zegt Greener. Tegenwoordig heeft de breedte van producten met het Pappy & Company-label echter net zoveel te maken met de partnerbedrijven als met de producten zelf. ‘We werken graag samen met andere kleine bedrijven, met particuliere bedrijven’, zegt ze. “We passen van nature in dat kleine familiebedrijfsmodel, bedrijven die graag een geweldig product willen maken.

Lifestyle product reviews

Een recente voorbeelddoos met producten gedeeld met The Whiskey Wash omvatte bijvoorbeeld Bourbon Barrel-Aged Old Fashioned Mix, gebrandmerkt door Pappy & Company en gemaakt door Bittermilk LLC in Charleston, South Carolina. Zelfs voor een toegewijde whiskydrinker die de neiging heeft om af te zien van gemengde dranken, was het een verbazingwekkend elixer. Het is niet goedkoop, voor $ 19,50 voor 8,5 gram, maar je komt niet naar Pappy op zoek naar goedkoop. Je komt voor kwaliteit, en de Old Fashioned Mix geleverd.

 

Evenzo wordt een fles van 375 ml Pappy & Company Bourbon Barrel Aged Pure Maple Syrup voor $ 38 op de website van het bedrijf verkocht, nogal wat meer dan de merken die je op de plank bij je plaatselijke supermarkt ziet. Maar mevrouw Butterworth smaakte ook nooit naar bourbonvaten. Deze versie, gemaakt in samenwerking met Bissell Maple Farm in Jefferson, Ohio, is een rijk smakende traktatie voor whiskydrinkers. Op www.10beste.com vind je ook de beste producten.

 

Tom Hallman Jr., een Pulitzer-prijswinnende schrijver en toegewijde sigarenliefhebber in Portland, Oregon, stemde graag in met het roken van de drie vatgefermenteerde Pappy & Company Nicaragua-sigaren die tussen de monsters arriveerden. (Een ‘Robusto’, een ‘Toro’ en een ‘Churchill’ voor degenen die thuis scoren.) Hallman gaf toe zich af te vragen of ze goed zouden zijn, of dat ze gewoon handelden op een beroemde bourbonnaam. Zijn review na het roken: “Pappy heeft een prachtige sigaar gecreëerd: glad en mild, brandt gelijkmatig en heeft een lekker aroma. Erg aangenaam. Erg goed.”