Wat je moet weten over crypto -financiering

In tegenstelling tot traditioneel bankieren, biedt een crypto -financiële service leningen- en activabeheerproducten aan beleggers top 5 beste verrekijkers. Ze bieden ook infrastructuur en beveiliging in de digitale activa -ruimte.

Licentie -exploitanten zijn verplicht om persoonlijke gegevens van klanten te verzamelen en kapitaalwinsten te rapporteren aan de autoriteiten. Sommige services nemen klantidentiteitsinformatie voor anti-witwasprogramma’s.

Crypto-outfits zoals BlockFi bieden rentedragende accounts. De rente is meestal hoger dan een typische bankrekening. Er zijn echter risico’s. De rekeningen zijn niet verzekerd door de Federal Deposit Insurance Corporation en ze kunnen worden geschorst of gesloten vanwege operationele problemen.

Een veel voorkomende richtlijn voor een typische portefeuille is niet om meer dan 10% van de totale crypto-asset-waarde te behouden. Dit vermindert het risico, maar stelt beleggers in staat om een zeer hoog rendement op hun participaties te behalen.

De markt voor cryptocurrencies is zeer complex. Dit ecosysteem omvat niet -gereguleerde en begeleide dienstverleners.

Veel van deze bedrijven zijn actief buiten de Verenigde Staten. Deze instellingen zeggen dat ze aan de behoeften van klanten voldoen die op zoek zijn naar financiële stabiliteit in volatiele valuta.

Een van de grootste uitdagingen is het gebrek aan regelgeving. Crypto -bedrijven besteedden USD 5 miljoen aan het lobbyen van de Senaat in de eerste negen maanden van 2021.

Crypto -bedrijven beweren dat de markt voor cryptocurrencies een kans is om financiële inclusie aan meer mensen te brengen. Maar een gebrek aan toezicht maakt de crypto -industrie een doelwit voor fraudeurs.

Bij afwezigheid van controles stimuleren crypto-assets speculatie. Dit genereert rendement dat brandstofconsumentenopbrengsten.