Een ziektekostenverzekering doet meer dan alleen toegang geven tot medische zorg, maar hoe moet je precies onderzoek doen?

Een ziektekostenverzekering doet meer dan alleen toegang geven tot medische zorg, maar hoe moet je precies onderzoek doen?

We krijgen nog regelmatig de vraag, hoe kun je een zorgverzekering aanvragen zonder gedoe? Het stelt u ook in staat om te profiteren van de gereduceerde tarieven die verzekeringsmaatschappijen met medische zorgverleners onderhandelen. Bovendien beperkt het uw financiƫle aansprakelijkheid voor ongelukken en verwondingen die u en uw bedrijf anders in een faillissement kunnen brengen. Als u onverzekerd bent of op zoek bent naar meer betaalbare ziektekostenverzekeringen, zijn hier vijf geldbesparende tips:

Er zijn genoeg manieren om gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken te regelen

Als u er zeker van wilt zijn dat u het beste gezondheidsplan krijgt voor uw behoeften en budget, heeft u een brede kijk nodig op wat er in uw omgeving beschikbaar is. U kunt rechtstreeks bij de verzekeringsmaatschappij kopen, maar zij zullen u niet laten zien hoe hun plannen zich opstapelen ten opzichte van de concurrentie.

Wanneer u online winkelt via een gelicentieerde agent kunt u plannen van toonaangevende vervoerders in uw regio vergelijken, tarieven en voordelen vergelijken, klantbeoordelingen lezen en dekking aanvragen. En aangezien de prijzen worden gereguleerd door uw staatsdepartement van verzekering, betaalt u dezelfde maandelijkse premie met of zonder cashback, of u nu online of offline koopt.

Overweeg allerlei verschillende soorten zorgverzekeringen en premies

Veel van de huidige “toevallige ondernemers” zijn onlangs ontslagen door voormalige werkgevers. Als u werd ontslagen, werd u misschien een ziektekostenverzekering aangeboden via COBRA, het federale programma dat u toelaat om uw werkgeversverzekering tijdelijk uit te breiden op uw eigen kosten. Het is een goede optie voor velen, en de 65% subsidie van de federale overheid voor COBRA-premies kan het nog aantrekkelijker maken. Maar het kan nog steeds te duur zijn.

Vergrendeling van de tarieven voor zorgverzekeringen

Houd er bij het afsluiten van een particuliere ziektekostenverzekering voor uzelf of uw gezin rekening mee dat uw verzekeringsmaatschappij uw maandelijkse premies periodiek kan verhogen. Een manier om uzelf tijdelijk te beschermen is het zoeken naar een “tariefgarantie” bij de aankoop van een dekking. Een erkende ziektekostenverzekeraar kan u helpen te begrijpen welke bedrijven tariefgaranties bieden. Sommige maatschappijen kunnen uw tarief automatisch vergrendelen voor het eerste jaar van uw polis.

  • Anderen kunnen aanbieden om uw tarief voor een langere periode te vergrendelen in ruil voor een extra vergoeding per maand. Een vervoerder kan bijvoorbeeld een tariefgarantie voor de eerste 12 maanden opnemen en vervolgens aanbieden om de tariefgarantie uit te breiden tot een totaal van 24 maanden als u een extra $21 per maand betaalt.
  • Reken maar uit om er zeker van te zijn dat u geld bespaart ten opzichte van een tariefverhoging die uw dekking onbetaalbaar zou kunnen maken.